Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre, FAIG TARD al Casal Català

Teatro

  • Teatre, FAIG TARD al Casal Català
  • Teatre, FAIG TARD al Casal Català

Ciudad: Hostalets de Pierola, Els

Lugar: Sala del Casal Català dels Hostalets de Pierola

De sábado 4 febrero 2023, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 4 feb.
19:00 h
Finalizado
Faig tard! és un monòleg còmic que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera... Leer más

Faig tard! és un monòleg còmic que posa a debat la sensació de desconcert que provoca, en molta gent (gran i no tan gran), la manera de funcionar de la societat, avui dia.

La Rosa, una actriu que combina la seva feina amb el negoci familiar (la visita a unes caves amb molta solera que estan catalogades com a monument d’interès nacional) fa temps mentre espera el seu cosí (que fa tard). Quan arribi, el públic farà un tast de vins i visitarà la bodega. Però l’autobús no arriba. I si una cosa sap fer la Rosa és explicar aventures i batalletes.

 Una mirada tendra i divertida d’una dona d’avui, compromesa, treballadora i de poble. Amb l’energia i la gràcia que la caracteritzen. Una comèdia en format monòleg, amb text de Rosa Andreu i Mercè Sàrrias.

Un text de Rosa Andreu i Mercè Sàrrias; amb direcció de David Pintó

Amb Rosa Andreu a l'escenari, coneguda actriu, directora i presentadora.

Durada: 60 minuts