Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: Poldo

Culturales

  • Teatre: Poldo

Ciudad: Tremp

Lugar: Espai Cultural La Lira

De viernes 22 octubre 2021, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 22 oct.
20:00 h
Finalizado
POLDO és un monòleg que presenta la història fictícia, a la vegada que real, de la brillant obra "Quan Arriba la penombra" de l’escriptor... Leer más

POLDO és un monòleg que presenta la història fictícia, a la vegada que real, de la brillant obra "Quan Arriba la penombra" de l’escriptor Jaume Cabré que narra d’una manera molt teatral la història d’un pagès pallarès, un lladre de corders de l’època dels anys 30 que un cop enxampat, com a represàlia fou assassinat i enterrat en un prat inhòspit del Pirineu, a tocar de la Borda de Perosa.

Posteriorment a les acaballes de l’any 38 en aquest mateix prat, s’hi assassinaren vilment quatre joves innocents, esdevenint així l’indret com una fossa de la guerra civil. A partir d’aquest punt, en Joan Escrivà i l’Ivan Caelles elaboren aquesta ficció per donar veu a aquests.