Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TEATRO DE LOS INVISIBLES

Teatro

  • TEATRO DE LOS INVISIBLES
  • TEATRO DE LOS INVISIBLES

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Espai Bota 1)

De sábado 1 junio 2024, 20:30 h a 21:50 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 jun.
20:30 h
Finalizado
Contención mecánica és una obra de teatre documental que neix per a denunciar la violència psiquiàtrica, posant la mirada en una pràctica... Leer más

Contención mecánica és una obra de teatre documental que neix per a denunciar la violència psiquiàtrica, posant la mirada en una pràctica que continua sent habitual a les plantes de psiquiatria: lligar les persones al llit fent servir corretges. L’obra hibrida aspectes testimonials i performatius per servir d’altaveu a un col·lectiu invisible per a la majoria: les persones psiquiatritzades que han patit algun tipus de vulneració de drets durant el seu ingrés mèdic. Una d’aquestes persones és en Rafael Carvajal, poeta i performer que ha experimentat més d’una desena de contencions mecàniques i que puja a l’escenari amb Teatro de los Invisibles en aquest muntatge.