Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Temps de llum

Familiar

  • Temps de llum

Ciudad: Hospitalet de Llobregat, L'

Lugar: Centre cultural santa Eulàlia

De sábado 20 noviembre 2021, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 20 nov.
18:00 h
Finalizado
Temps de llum és un espectacle de titelles, teatre d'ombres i projeccions basat en la pedagogia de la llum. És una experiència sensorial... Leer más

Temps de llum és un espectacle de titelles, teatre d'ombres i projeccions basat en la pedagogia de la llum. És una experiència sensorial per somiar, pensar i sentir les estacions de l'any, que ens permeten entendre la vida com un cicle on tot transita i es transforma. Està especialment dissenyat per infants de 1 a 5 anys i les seves famílies.

L'espectacle és a apunt de començar...l’inici és ple de màgia on la música t’envolta en un ambient càlid i et permet entrar a la història de la Nina, la nostra protagonista, que desperta i pren la vida des de la innocència més pura amb tot el seu entorn. Els personatges i les estacions van apareixent i l’ajuden a interactuar i a entendre el seu univers. Aprendrà a volar, nedar i a gaudir, creixent i transformant el seu món.

La Nina ens convida a fer un passeig per la tardor, on les fulles fan soroll i la pluja s'il·lumina, per deixar pas al fred de l'hivern, que ens permet entrar dintre el nostre cor i fer la metamorfosis primaveral. Amb ales de papallona fem volar la imaginació i vivim la intensitat dels colors i de les llums, fins a l’arribar de l’estiu que desplega les seves veles i ens porta a un mar en calma.

PÚBLIC: PRIMERA INFÀNCIA. 0-3 ANYS.


Menors de 2 anys entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 4€.