Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Titelles Vergés: El restaurant d'en Pericu

Familiar

  • Titelles Vergés: El restaurant d'en Pericu

Ciudad: Barcelona

Lugar: La Violeta de Gràcia

De domingo 12 noviembre 2023, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 nov.
12:00 h
Finalizado
Espectacle d’arrel tradicional, del repertori clàssic de Titelles Vergés. En Pericu és un noi feliç. Ha muntat un restaurant al barri... Leer más

Espectacle d’arrel tradicional, del repertori clàssic de Titelles Vergés.

En Pericu és un noi feliç. Ha muntat un restaurant al barri i tot li va bé, fins que la seva veïna, la senyora Antònia, que és molt envejosa, posa un altre restaurant just davant del seu, per fer-li la competència…

És una al·legoria en clau d’humor de la societat en què vivim, i el missatge que hi podem trobar és que l’enveja no és gens bona.

Aquesta obra és una tornada als clàssics, una recerca dels orígens, una mirada enrera per retrobar-se amb uns personatges i reviure emocions quasi oblidades.

El restaurant d’en Pericu o La competència, és un deliciós espectacle de titelles que ha resistit el pas del temps i totes les modes, i s’ha convertit en un clàssic. Un veritable plaer pels amants dels putxinel.lis tradicionals.


Més informació...