Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Titelles Vergés: Hansel I Gretel i la caseta de xocolata

Familiar

  • Titelles Vergés: Hansel I Gretel i la caseta de xocolata

Ciudad: Barcelona

Lugar: La Violeta de Gràcia

De domingo 25 febrero 2024, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 25 feb.
12:00 h
Finalizado
Hansel i Gretel, fills d’un llenyataire molt pobre, es perden pel bosc i troben una fantàstica caseta amb les parets de xocolata, les... Leer más

Hansel i Gretel, fills d’un llenyataire molt pobre, es perden pel bosc i troben una fantàstica caseta amb les parets de xocolata, les finestres de caramel i la teulada de merenga…

La història de Hansel i Gretel, o La caseta de xocolata, és un dels contes meravellosos de la tradició germànica que foren recollits pels germans Grimm, grans erudits i folkloristes alemanys del segle XIX.

Adaptació per a titelles del conegut conte popular, en una versió actualitzada i divertida en què sempre es busca la complicitat i la participació del públic.

La tècnica emprada és la del titella de guant del tipus català.

L’espectacle és molt dinàmic, té un ric vocabulari, una escenografia sorprenent amb molts canvis de decorat i una acurada posada en escena.

Al fer l’adaptació titellaire d’aquest gran conte s’ha volgut donar més protagonisme a la figura femenina representada per la Gretel.

Llegir més...