Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TOM SAWYER DETECTIU

Familiar

  • TOM SAWYER DETECTIU
  • TOM SAWYER DETECTIU

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

Inicio: domingo 12 diciembre 2021, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 dic.
12:00 h
Finalizado
La història que expliquem és la que va desenvolupar Mark Twain quan la novel·la va ser publicada el 1896. Tom Sawyer i el seu amic... Leer más

La història que expliquem és la que va desenvolupar Mark Twain quan la novel·la va ser publicada el 1896. Tom Sawyer i el seu amic Huckleberry Finn es veuen implicats en un embolicat cas amb diamants robats, usurpació d’identitats, assassinats encoberts i falses acusacions. Amb la seva perícia aconsegueixen resoldre els embolics, assentar les bases d’un sòlida amistat, i fins i tot Tom, en una esbojarrada escena final, es postula com a eficaç advocat.

Per tal d’explicar aquesta intriga hem creat una obra amb una música moderna i eclèctica, hem combinat el misteri amb l’humor, i hem afegit al guió petites pinzellades d’altres obres de Mark Twain.

Amb la participació d'alumnes de l'Espai Escènic (Escola d'Arts Escèniques de Gavà)