Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TOTI SOLER (amb Olvido Lanza), Fill de la fortuna

Conciertos, Música

  • TOTI SOLER (amb Olvido Lanza), Fill de la fortuna

Ciudad: Girona

Lugar: Centre Cultural La Mercé

De domingo 24 septiembre 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
dom. 24 sept.
20:00 h
Finalizado
Toti Soler: guitarra i veu Olvido Lanza: violí Toti Soler presenta el seu seu darrer treball discogràfic, Fill de la fortuna. I ho... Leer más

Toti Soler: guitarra i veu

Olvido Lanza: violí

Toti Soler presenta el seu seu darrer treball discogràfic, Fill de la fortuna. I ho fa amb un nou recital per gaudir de les composicions guitarrístiques del seu nou treball, juntament amb una selecció dels millors temes que ha escrit durant els quasi 60 anys de dedicació a la guitarra i a la composició, amb les diferents influències que l'han acompanyat durant tot aquest temps –clàssic, folk, jazz, flamenc, guitarra sud-americana, músiques orientals, etc.- però sobre tot amb la seva forma personal de composar i interpretar, sensible i profunda. Un captivador recorregut a través del seu l'exquisit univers musical de guitarra catalana acompanyat per l'excels violí d'Olvido Lanza.