Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Udolç - DFT

Culturales, Teatro

  • Udolç - DFT

Ciudad: Terrassa

Lugar: Espai Escenari Teatre Principal | plaça Maragall, 2

De viernes 26 abril 2024, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
vie. 26 abr.
20:00 h
Finalizado
Les peces d’Udolç formen un conglomerat musical que realça el joc entre les veus d’Alba Careta i Henrio com a ingredient principal.... Leer más

Les peces d’Udolç formen un conglomerat musical que realça el joc entre les veus d’Alba Careta i Henrio com a ingredient principal. Amb una instrumentació definida per guitarres acústiques, trompetes, carillons i efectes sonors experimentals diversos, tots els elements connecten, juguen i s’entrellacen en el repertori de manera hipnòtica i onírica.

El disc també compta amb la col·laboració especial del poeta Enric Casasses, que afegeix un component poètic que acaba de forjar aquest treball, que vol mantenir viu el repertori de cançons de bressol d’altres temps.

La posada en escena d’aquest treball ofereix un viatge sensorial que va molt més enllà de la música. Amb tres músics a l’escenari i una gran varietat d’instruments, el públic podrà gaudir d’un ampli imaginari de sons i colors.