Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

UN MAPA DEL COS - Circuit de Lied

Culturales

  • UN MAPA DEL COS - Circuit de Lied
  • UN MAPA DEL COS - Circuit de Lied

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: viernes 30 abril 2021, 19:00 h

Ver descripción del evento
vie. 30 abr.
19:00 h
Finalizado
UN MAPA DEL COSUn mapa del cos és un espectacle que combina la interpretació de lied, el recital de textos i poemes i l'expressió plàstica... Leer más

UN MAPA DEL COS


Un mapa del cos és un espectacle que combina la interpretació de lied, el recital de textos i poemes i l'expressió plàstica a través de la pintura de la roba i el cos. Acompanyarem la nostra protagonista en el viatge interior que realitzarà, on descobrirà els nusos emocionals que no veu durant el dia a dia i es retrobarà amb ella mateixa fins a assolir la pau interior. Les vivències que experimentarà o que recordarà li deixaran marques al cos, que conformaran un mapa gràcies al qual trobarà el camí.


Marina T. Cabau - soprano
Miquel Villalba - piano
Mariona Rios - actriu


Preu anticipada: 8€ / Preu taquilla: 10€

*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!