Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

UNA ALTRA ESTRENA: UN MUSICAL FET A MIDA

Música, Teatro

  • UNA ALTRA ESTRENA: UN MUSICAL FET A MIDA
  • UNA ALTRA ESTRENA: UN MUSICAL FET A MIDA
  • UNA ALTRA ESTRENA: UN MUSICAL FET A MIDA

Ciudad: Reus

Lugar: Teatre de l'Orfeó Reusenc

Inicio: domingo 6 junio 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 6 jun.
18:00 h
Finalizado
Un musical a càrrec de Clara Solé, sota la direcció artistica de Daniel Anglès. Una jove companyia de teatre musical és dedica a viatjar... Leer más

Un musical a càrrec de Clara Solé, sota la direcció artistica de Daniel Anglès. Una jove companyia de teatre musical és dedica a viatjar per tot Catalunya creant musicals a mida per la població on van a parar. Es preparen coneixent la història i habitants del lloc on actuen i creen un espectacle únic i personal. Però no són gaire organitzats, i aquesta vegada han arribat tard al teatre. El públic ja ha ocupat les seves localitats. Els sis actors i actrius de la companyia hauran d’improvisar un musical únic i repetible passant per tots els grans èxits del gènere amb la principal ajuda del públic. Un espectacle familiar i participatiu amb el que tornaràs a sentir els clàssics que tant et remouen, descobriràs mil maneres diferents de fer teatre musical i tu seràs qui decideix per on condueixes l’espectacle.

Durada de l'espectacle: 80 minuts sense mitja part