Finalizado

Una, cordes i veu: Una y el Universo

ver detalle del evento

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De 29-05-2021 20:30 a 29-05-2021 22:00

Categorias: Conciertos, Música

"La paraula univers ve del llatí universus. Unus (una, un) i versus (girat o convertit). És a dir, un i tot el que l'envolta. Univers... Leer más

"La paraula univers ve del llatí universus. Unus (una, un) i versus (girat o convertit). És a dir, un i tot el que l'envolta. Univers inclou així un punt on tot s'uneix i gira."

Una veu i quatre cordes que provenen de latituds diverses (Barcelona, Madrid, Argentina i França), però que comparteixen una curiositat sense mesura per les músiques d’aquí i d’allà, d’ahir, d’avui i de demà: del jazz al flamenc, el tango, la música clàssica o les d’arrel, o el pop rock.

Són cinc dones que, després de diversos anys passejant les seves melodies pels escenaris, van decidir enregistrar un disc, Una y el universo, que ara ens presenten.

Les seves carreres individuals han estat llargues i profitoses i, entre totes, poden presumir d’haver aparegut en els títols de crèdit d’artistes com Guillermo Klein, Gorka Benítez, Joan Manuel Serrat, Sílvia Pérez Cruz, Carles Dénia, Virus String Quintet, OBC, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, Orquestra Simfònica del Vallès, Sabor de Gràcia, Mishima, Facto Delafé i Dorian.

Els seus concerts proposen un recorregut per la música popular i contemporània llatinoamericana, sempre interpretada per un quartet de corda i veu. Els arranjaments són el que donen la personalitat a la sonoritat d'aquest grup i construeixen un pont entre la tradició i noves formes musicals, molt personals.

Durada: 75 minuts

Veu: Ana Rossi
Violí: Lluna Aragón
Viola: Maria Juan i Irene Argüello
Violoncel: Sandrine Robilliard

Mesures contra la COVID-19:

  • Per optimitzar bé els seients s'han establert de 2 en 2 amb distància entre ells, si aneu sols la del costat quedarà també bloquejada.
  • No us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.
  • No es poden comprar més de quatre seients en una compra.
  • Haureu de fer servir el gel hidroalcohòlic a l'entrada i possiblement se us prengui la temperatura.
  • El nom i el telèfon només és per la traçabilitat si es donés el cas.


Totes aquestes mesures les prenem pel bé comú. Us agraïm la comprensió i la paciència.


Las inscripciones estan cerradas.