Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Univers a la Festa Major de Sant Quirze

Familiar

  • Univers a la Festa Major  de Sant Quirze

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Josep Brossa de la Patronal

De viernes 2 septiembre 2022, 16:30 h a 18:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 2 sept.
16:00 h
Finalizado
17:30 h
Finalizado
UNIVERS, una experiència per a la primera infància plena de poesia i moviment de la Companyia Engruna Teatre.Espectacle recomanat per... Leer más

UNIVERS, una experiència per a la primera infància plena de poesia i moviment de la Companyia Engruna Teatre.

Espectacle recomanat per infants de 0 a 2 anys

Individus, cossos, objectes que es desordenen, es mouen, es troben, es tornen a ordenar. Que troben l’equilibri i l’harmonia dins de la immensitat. Que busquen com existir enmig del caos, en un lloc concret i un instant precís. Cada habitant d’aquest cosmos, cada so, cada moviment, està subjecte a una fràgil relació amb tota la resta.

Univers és una proposta sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com el més petit i aparentment insignificant pot fer canviar-ho tot de la manera més inesperada. Un espai on conviure amb la nostra vulnerabilitat i la capacitat d’adaptar-nos a cada nova situació. Una vivència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Aforament limitat. Les entrades es podran reservar gratuïtament a partir del dilluns 29 d’agost a les 8 hores.

IMPORTANT: L'espectacle està destinat a infants de 0 a 2 anys i per la seguretat dels i les més petites, si hi ha infants més grans de 2 anys, s'hauran de quedar al marge de l'espai i gaudir la proposta com a espectadors/es, no podran entrar a l'espai escènic fins que l'experiència hagi acabat.