Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Univers a la Festa Major de Sant Quirze

Familiar

  • Univers a la Festa Major  de Sant Quirze

City: Sant Quirze del Vallès

Place: Sala Josep Brossa de la Patronal

From Friday 2 September 2022, 16:30 h to 18:30 h Multiple sessions

See description of the event
Fri 2 Sep
16:00 h
Finished
17:30 h
Finished
UNIVERS, una experiència per a la primera infància plena de poesia i moviment de la Companyia Engruna Teatre.Espectacle recomanat per... Read more

UNIVERS, una experiència per a la primera infància plena de poesia i moviment de la Companyia Engruna Teatre.

Espectacle recomanat per infants de 0 a 2 anys

Individus, cossos, objectes que es desordenen, es mouen, es troben, es tornen a ordenar. Que troben l’equilibri i l’harmonia dins de la immensitat. Que busquen com existir enmig del caos, en un lloc concret i un instant precís. Cada habitant d’aquest cosmos, cada so, cada moviment, està subjecte a una fràgil relació amb tota la resta.

Univers és una proposta sensorial basada en la poesia visual i la música en directe. Un espai on explorar com el més petit i aparentment insignificant pot fer canviar-ho tot de la manera més inesperada. Un espai on conviure amb la nostra vulnerabilitat i la capacitat d’adaptar-nos a cada nova situació. Una vivència única i irrepetible que es construeix de nou cada vegada i esdevé un viatge evocador i immersiu.

Aforament limitat. Les entrades es podran reservar gratuïtament a partir del dilluns 29 d’agost a les 8 hores.

IMPORTANT: L'espectacle està destinat a infants de 0 a 2 anys i per la seguretat dels i les més petites, si hi ha infants més grans de 2 anys, s'hauran de quedar al marge de l'espai i gaudir la proposta com a espectadors/es, no podran entrar a l'espai escènic fins que l'experiència hagi acabat.