Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Vespres de Jazz - Memorial Josep Magrans

Conciertos

  • Vespres de Jazz - Memorial Josep Magrans

Ciudad: Barcelona

Lugar: FEDAC - Horta

Inicio: sábado 11 junio 2022, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 jun.
21:00 h
Finalizado
Com segurament ja sabeu, en Josep Magrans ens va deixar sobtadament el passat divendres 6 de maig. Per aquesta raó s’ha concebut un... Leer más

Com segurament ja sabeu, en Josep Magrans ens va deixar sobtadament el passat divendres 6 de maig. Per aquesta raó s’ha concebut un concert/homenatge l’11 de juny coincidint amb la programació dels Vespres de Jazz.

Hem plantejat el concert com una Jam session, concert on són convidats tots els músics que d’alguna manera o altra han estat relacionats amb els Vespres de Jazz als Lluïsos d’Horta.

Creiem que la tasca del Josep en la promoció i difusió del jazz al barri d’Horta i més enllà, ha estat molt important. Per aquesta raó ens agradaria compartir amb tots vosaltres aquest concert.

Vespres de Jazz, us convida al concert Memorial Josep Magrans ... amb Pau Casares, Marc Ferrer, Ricard Gili, Josemi Moraleda, Oriol Romaní, August Tharrats, Marc Trepat i molts altres. 

El concert de juny el fem des de fa uns quants anys a un pati d'algun espai emblemàtic del barri d'Horta. Aquest concert d'homenatge, com no podia ser d'una altra manera, l'hem concebut al Pati de l'Escola FEDAC Horta, les Dominiques del carrer Campoamor. L'entrada serà per la porta del "darrere", directe al pati on farem el concert, entrada pel carrer Carles Collet, 2.