Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Vespres de Jazz - Memorial Josep Magrans

Concerts

  • Vespres de Jazz - Memorial Josep Magrans

City: Barcelona

Place: FEDAC - Horta

Start: Saturday 11 June 2022, 21:00 h

See description of the event
Sat 11 Jun
21:00 h
Finished
Com segurament ja sabeu, en Josep Magrans ens va deixar sobtadament el passat divendres 6 de maig. Per aquesta raó s’ha concebut un... Read more

Com segurament ja sabeu, en Josep Magrans ens va deixar sobtadament el passat divendres 6 de maig. Per aquesta raó s’ha concebut un concert/homenatge l’11 de juny coincidint amb la programació dels Vespres de Jazz.

Hem plantejat el concert com una Jam session, concert on són convidats tots els músics que d’alguna manera o altra han estat relacionats amb els Vespres de Jazz als Lluïsos d’Horta.

Creiem que la tasca del Josep en la promoció i difusió del jazz al barri d’Horta i més enllà, ha estat molt important. Per aquesta raó ens agradaria compartir amb tots vosaltres aquest concert.

Vespres de Jazz, us convida al concert Memorial Josep Magrans ... amb Pau Casares, Marc Ferrer, Ricard Gili, Josemi Moraleda, Oriol Romaní, August Tharrats, Marc Trepat i molts altres. 

El concert de juny el fem des de fa uns quants anys a un pati d'algun espai emblemàtic del barri d'Horta. Aquest concert d'homenatge, com no podia ser d'una altra manera, l'hem concebut al Pati de l'Escola FEDAC Horta, les Dominiques del carrer Campoamor. L'entrada serà per la porta del "darrere", directe al pati on farem el concert, entrada pel carrer Carles Collet, 2.