Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Unusual Trio

Conciertos, Música

  • Unusual Trio

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 30 abril 2022, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 30 abr.
21:00 h
Finalizado
Vespres de Jazz, us convida al concert d'Unusual Trio, ambIgnasi Terraza, pianoLluc Casares, saxo i clarinetEsteve Pi, bateriaTorna... Leer más

Vespres de Jazz, us convida al concert d'Unusual Trio, amb

  • Ignasi Terraza, piano
  • Lluc Casares, saxo i clarinet
  • Esteve Pi, bateria

Torna Ignasi Terraza, a trio. I no, no hem oblidat anunciar al contrabaixista, sinó que és precisament l'absència d'aquest instrument el que Terraza pretén explorar, amb Lluc Casares i Esteve Pi, i amb el rerefons de formacions històriques com Benny Goodman amb Teddy Wilson, Lester Young amb Nat King Cole i Bill Pierce amb Hank Jones.

El pianista barceloní, un dels jazzistes europeus més reconeguts en l'àmbit internacional, combina la seva extraordinària tècnica, l'exquisida sensibilitat i el swing que atresora, amb un altre major del jazz: Lluc Casares, saxofonista i clarinetista que al llarg de la seva carrera ha tocat amb músics com Dr. John, Nicholas Payton, Grant Stewart, Ben Van Gelder o Benjamin Herman. El tercer vèrtex és el bateria Esteve Pi, habitual de les formacions d'Ignasi Terraza i Andrea Motis, i d'Antonio Serrano Quartet i col·labora habitualment amb trios de l'alçada de Cyrus Chestnut o Benny Green.

Un nou trio d'Ignasi Terraza per a gaudir d'una sessió de jazz d'altíssim vol. No tingueu cap dubte.