Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Visita al refugi antiaeri - Setmana Santa

Culturales

  • Visita al refugi antiaeri - Setmana Santa
  • Visita al refugi antiaeri - Setmana Santa
  • Visita al refugi antiaeri - Setmana Santa

Ciudad: Talarn

Lugar: Espai Patrimonial La Central

De jueves 28 marzo 2024, 10:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
VISITA AL REFUGI ANTIAERI DE LA CENTRALPer tal de donar el tret de sortida a la temporada de visites regulars a l'Espai Patrimonial... Leer más

VISITA AL REFUGI ANTIAERI DE LA CENTRAL

Per tal de donar el tret de sortida a la temporada de visites regulars a l'Espai Patrimonial La Central, us oferim de manera totalment GRATUÏTA un seguit de visites al refugi antiaeri, recentment museïtzat. 

La visita al refugi antiaeri permet conèixer l'episodi dels bombardeigs aeris que va patir aquesta instal•lació industrial durant la Guerra Civil.

El recorregut s'inicia per la porta inferior d'accés, ubicada a la zona de treball, i ressegueix les galeries, tot proporcionant una experiència sonora i gràfica. Seguidament, a través d'unes escales s'accedeix a la part superior on, després de la visualització d'un breu audiovisual, es pot observar el panelatge expositiu que descriu aquest episodi històric.