Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VOILÀ

Familiar, Teatro

  • VOILÀ
  • VOILÀ

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: domingo 18 abril 2021, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 18 abr.
12:00 h
Finalizado
Un, dos, tres i Hop!Passin, passin i vegin ... A la pista d’un petit circ màgic descobrirem com les lleis de la poètica, dels somnis... Leer más

Un, dos, tres i Hop!

Passin, passin i vegin ... A la pista d’un petit circ màgic descobrirem com les lleis de la poètica, dels somnis i del “res és impossible” regnen per despertar l’emoció de la sorpresa als observadors d’il·lusions. La Lorelei, una nena riallera i alegre que somia ser trapezista descobrirà per primera vegada el gran món del circ de la mà del Mag Mr. Buka! Trapezistes mecànics ... jocs de llum i ombres ... agosarats ciclistes i sorprenents il·lusionistes, aconseguiran fondre’s amb la realitat per transportar-nos a un viatge sensitiu i vertiginós. Sergi Buka és l’encarregat de despertar la il·lusió als espectadors amb un recull dels millors números de la seva trajectòria en el món del circ. Un espectacle que despertarà els sentits d’aquells que embadalits, es deixin portar per la màgia de ... Voilà!


*** info Covid-19: La Platea garantitza el metre de distància entre grups de compra d'entrades. Us preguem que sigueu responsables i que alhora de comprar entrades garantiu un grup de convivència estable i que no vingueu si presenteu algun simptoma. Caldrà dur la mascareta sempre posada dins del TA. Tindrem gel hidroalcohòlic a la vostra disposició. Millor si porteu l'entrada al mòbil i veniu amb temps per evitar aglomeracions de gent. Us demanem nom i telèfon alhora de comprar l'entrada per garantir la ràpida gestió de la informació en cas de contagi. Gràcies per la vostra col·laboració. Tenim ganes de veure'us!