Evento finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VOX HARMONICA: CLUB MONTEVERDI

Música

  • VOX HARMONICA: CLUB MONTEVERDI
Agotadas

Evento finalizado

Ciudad: Vallromanes

Lugar: Rambla de Vallromanes, 65

De sábado 13 julio 2019, 22:00 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 13 jul.
22:00 h
Evento finalizado
Sis personatges en un apassionant i divertit joc de cites creuades. Busquen la seva mitja taronja, emocions fortes o simplement gaudir... Leer más

Sis personatges en un apassionant i divertit joc de cites creuades. Busquen la seva mitja taronja, emocions fortes o simplement gaudir d’una bona experiència. Tots esperen trobar algú especial que encengui la seva flama. Cites romàntiques, furtives, a cegues, inesperades, fortuïtes, ensucrades, subversives, excitants, a tres bandes....Per això han decidit descarregar-se una nova aplicació de cites online, que assegura l’èxit de la cita a través de la música de Monteverdi. Tot i que igual que en les seves àries i madrigals, de vegades les cites també poden acabar sent dramàtiques, impossibles, desconcertants, decebedores, hipòcrites i hilarants.