Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Xarim Aresté - Un idioma nou

Música

  • Xarim Aresté - Un idioma nou
  • Xarim Aresté - Un idioma nou
  • Xarim Aresté - Un idioma nou

Ciudad: Sant Feliu de Codines

Lugar: Jardins de Can Xifreda

De jueves 4 julio 2024, 20:30 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
jue. 4 jul.
20:30 h
Finalizado
Coronat ja com un imprescindible de l'escena catalana després de l'èxit de l'aclamat "Ses Entranyes" (RGB Suports, 2022), Xarim Aresté... Leer más

Coronat ja com un imprescindible de l'escena catalana després de l'èxit de l'aclamat "Ses Entranyes" (RGB Suports, 2022), Xarim Aresté i els seus tornen més lliures, calents i afilats que mai amb “Un Idioma Nou” (RGB Suports, 2024).

Transitant per mars i muntanyes de música popular, des de la jota més blava fins al blues més mediterrani, del plor a la rialla i repartint poesia i lucidesa a caudals, en aquest nou disc li canta humanament a "la bellesa i al dolor, que de vegades són la mateixa cosa", des d'una nuesa profunda, primitiva, esfereïdorament vital.

La música és la verdadera protagonista d’aquest viatge, sent la banda al complet tan notòria com extraordinària. Però és Xarim Aresté qui, amb les seves reflexions com punyals sobre la naturalesa de l'ànima humana, marca la direcció sempre endavant, enllaçant cercles amb una guitarra que sona a mestra i que sona a casa.

El disc està gravat en directe amb un Xarim Aresté que brilla sense trampa ni cartró. Puresa, frescor, inspiració i electricitat esquitxen les parets d'aquesta obra. 

Escull la teva entrada a mida! També hi trobaràs l'ENTRADA SOLIDÀRIA: la coresponsabilitat entre artistes, programadors i públics beneficia la sostenibilitat dels projectes artístics i la programació. A més, comprar l'entrada solidària fa possible que una persona gaudeixi d'una entrada bonificada.