13 i dimarts (teatre)

Familiar, Teatre

  • 13 i dimarts (teatre)

Ciutat: Figueres

Lloc: Sala d'Espectacles - LA CATE

De dissabte 9 d’octubre 2021, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
13 i Dimarts Cia. La 113 Dissabte 9 d’octubre A les 20h Sala d’espectacles Sinopsis 13 i dimarts és una comèdia de situació francesa,... Llegir més

13 i Dimarts

Cia. La 113

Dissabte 9 d’octubre

A les 20h

Sala d’espectacles

Sinopsis

13 i dimarts és una comèdia de situació francesa, d’un ritme frenètic. Una comèdia plena de girs sobtats, entrades, sortides, trucades, notícies inesperades, sorpreses, alegries i catàstrofes.

Tres personatges quotidians i propers veuen com la sort és l’única sortida davant les dificultats de la vida. Però la sort ve i va, i totes les expectatives que es generen els protagonistes acaben naufragant sempre, segons més tard. La vida de la Cristina, bancària desencantada davant la vida, la d’en Jeroni, que s’ho agafa tot amb humor, i la de la Natàlia, que mai no té gaire sort, canviaran per sempre després d’un sopar.

El que preveia ser una vetllada tranquil•la i agradable, una nit intranscendent, acaba essent un terratrèmol ple d’emocions incontrolables. Els personatges viuran alhora la incertesa d'una possible tragèdia i l’alegria continguda d’una possible bona notícia. I és que essent 13 i dimarts, pot passar de tot.

Fitxa Artística

Direcció Júlia Mora

Dramatúrgia Jean-Pierre Martínez

Traducció Laura Masmiquel

Repartiment Laura Masmiquel, Sergi Benet, Cora Rosell

Veus en off Xavier Barnils, Sara Coll, Jordi Manyà, Txell Brunsó, Jordi Rosell , Sergi Benet, Laura Masmiquel

Escenografia Sergi Benet

Producció Tècnica Xavier Barnils

Fotografia Laura Masmiquel

Producció Companyia La 113

Durada de l’espectacle

60’

10 €. Socis: 8€. Venda d’entrades a www.lacate.cat, a la secretaria de La Cate i, el mateix dia del concert, a la taquilla.DESCOMPTES:

Per accedir al concert caldrà acreditar l’edat a l’accés.