Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Àfrica i Isma Pérez - La Folie (Festival Molí de l'Esclop)

Concerts

  • Àfrica i Isma Pérez - La Folie (Festival Molí de l'Esclop)

Ciutat: Caldes de Montbui

Lloc: Molí de l'Esclop

Inici: divendres 19 de juliol 2019, 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Festival Molí de l'Esclop de Caldes de Montbuiwww.festivalmolidelesclop.catHoraris20.30 h Obertura de portes21.00 h La Folie22.30... Llegir més

Festival Molí de l'Esclop de Caldes de Montbui
www.festivalmolidelesclop.cat

Horaris
20.30 h Obertura de portes
21.00 h La Folie
22.30 h Àfrica i Isma Pérez

Entrada gratuïta, cal descarregar-se la invitació. 

Àfrica i Isma Pérez
Àfrica i Isma Pérez ens sorprenen amb una obra de gran originalitat conceptual i d'un considerable pes específic, plantejada com un calidoscòpic anuari sonor, i plasmada a través d´una exquisida col•lecció de temes inspirats en els diferents colors, tonalitats, paisatges i sensacions vitals que s'esdevenen al voltant dels dotze mesos del calendari.

La Folie
Mentre acaben d'enllestir el seu tercer disc, La Folie llença ECO, el seu nou senzill sota el lema: “La vida és com un eco: si no t’agrada el que estàs rebent, fixa’t en el que emets”. El grup farà una revisió dels seus treballs anteriors amb petites pinzellades d'allò que està a punt d’arribar.