Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

25è Aniversari Els Bocs de Can Rosés

Culturals, Música

  • 25è Aniversari Els Bocs de Can Rosés
  • 25è Aniversari Els Bocs de Can Rosés
  • 25è Aniversari Els Bocs de Can Rosés

Ciutat: Barcelona

Lloc: Plaça Can Rosés

De dissabte 12 de juny 2021, 12:00 h a diumenge 13 de juny 2021, 1:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 de juny
12:00 h
Finalitzat
17:00 h
Finalitzat
18:30 h
Finalitzat
20:00 h
Finalitzat
22:00 h
Finalitzat
Celebrem el 25è aniversari dels Bocs de Can Rosés fent tornar la cultura popular a les Corts! I ho fem a la plaça que ens va veure... Llegir més

Celebrem el 25è aniversari dels Bocs de Can Rosés fent tornar la cultura popular a les Corts! I ho fem a la plaça que ens va veure néixer, la Plaça de Can Rosés.

Ha estat un any on, més que mai, ens hem esforçat per mantenir la flama encesa (revetlla popular de Sant Joan, presentació del llibre "La petita història de l'Aegis", creació de l'Auca "25è aniversari"), i aquest dia voldrem compartir això i més amb totes vosaltres. Tot plegat, amb les mesures sànitaries de seguretat vigents. Us convidem:

A l'hora del vermut, amb inici a les 12:00: actuació de El Sobrino del Diablo i Laura Jara, que amenitzaran a ritme de rock i humor un vermut a l'aire lliure (amb vermut i olivetes a preus populars a la barra!).

Per la tarda, a les 17:00, convidem als petits/es i als no tant petits/es a la Presentació Auca 25è Aniversari i al Contacontes del llibre La petita història de l'Aegis.

Per escalfar motors per a la nit, a les 18:30 hi haurà tabalada.

El plat fort de la festa comença a les 20:00 amb el concert del grup El Pony Pisador (folk, humor i ornitologia) que tornen al barri per a fer-nos moure i remoure!

I... ja ensumem la pòlvora, que arriba a les 22:00 amb l'espectacle de foc, seguit de música amb PD Kiwi Sound per a tancar la festa a les 01:00.

ATENCIÓ!

  1. Mans, mascareta, distància. Respecteu les normatives vigents de prevenció de la COVID-19.
  2. Respecta i segueix les indicacions de l’organització pel bon funcionament de les activitats.

OBERTURA ESPAI PERIMETRAT(*): 

  • 11:45h (Vermut Musical)
  • 16:45 (Presentació de l'auca del 25è aniversari Els Bocs de Can Rosés i Contacontes de La petita història de l’Aegis)
  • 18:20 (Tabalada)
  • 19:30 (Concert amb El Pony Pisador)
  • 21:45 (Espectacle de foc i PD Kiwi Sound)

Aforament limitat i espai perimetrat a la plaça. Us demanem que vingueu com a mínim 15 minuts abans de l'inici de cada activitat per facilitar el control d'accessos. 

* Els/les menors de 3 anys no cal que agafin entrada.

Avís:

Si no et presentes a l'activitat on t'has apuntat, 15 min després de l'inici d'aquesta, perdràs l'entrada, ja que donarem accés a altres persones que no tinguin entrada per tal d'evitar que quedin cadires buides.

En cas d'entrades esgotades per a una activitat, si l'aforament no està complert s'alliberaran places per a permetre l'entrada (previ registre) de qui ho sol·liciti, fins arribar a l'aforament permés per normativa.

Si finalment no pots venir, allibera l'entrada!

Segueix tota la informació a les nostres xarxes socials: @elsbocs (Twitter, Instagram, Facebook)

Salut, foc i tabals! #25elsbocs