Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

360º Grams d’Ada Vilaró

Teatre

  • 360º Grams d’Ada Vilaró

Ciutat: Espluga de Francolí, L'

Lloc: Casal de l'Espluga de Francolí

De diumenge 18 d’abril 2021, 19:00 h a 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 18 d’abr.
19:00 h
Finalitzat
360º Grams d’Ada Vilaró Amb només un pit, el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dues es desplega davant teu l’oportunitat... Llegir més

360º Grams d’Ada Vilaró
Amb només un pit, el cos no deixa de ser bell. Quan la vida et parteix en dues es desplega davant teu l’oportunitat de travessar el dolor i redescobrir el misteri de la bellesa. Una bellesa política que combat la superficialitat i desafia els estereotips. Una bellesa que és el que és, amb la seva diferència. Una veritat que abraça i estima la vida. 360 grams és un espectacle poètic, que fusiona la paraula, el cos i la dansa i que neix d’una experiència personal, molt íntima i fràgil i que, per primera vegada, Ada Vilaró s’atreveix a compartir.

Més informació sobre l'esdeveniment:
Activitat que s’emmarca dins de la programació d'Espais Vius d'Art. És un espectacle gratuït, amb aforament limitat, serà necessari fer inscripció prèvia i complir amb les mesures de prevenció estipulades per l’organització i les de caràcter general.

Mesures i protocols COVID-19 per al públic assistent:

• Serà obligatori l’ús de mascareta a tot l’equipament del Teatre del Casal, també dins la sala, durant els espectacles i concerts.

* A excepció dels menors de 6 anys i persones amb dificultats respiratòries, discapacitat o dependència, segons normativa actual. Caldrà mostrar el certificat mèdic.

• Cal mantenir i respectar la distància de seguretat en tot moment.

• Es recomana arribar a l’espectacle amb 30 minuts d’antelació, per facilitar l’aplicació de les gestions d’accés, aplicació de mesures i el correcte acomodament del públic.

• Cal que públic assistent s’apliqui gel hidroalcohòlic a l’entrada i a la sortida de l’equipament. Hi haurà dispensadors de gel hidroalcohòlic a disposició del públic.

• L’entrada i sortida de la sala s’ha de fer de manera ordenada. Seguint en tot moment les indicacions de la senyalística de l’equipament, de l’organització i recomanacions de megafonia.

• A l’entrada dels espectacles es prendrà la temperatura corporal a les persones assistents.

• Ocupeu exclusivament la butaca assignada. Quedarà prohibit ocupar espais expressament senyalitzats com a inhàbils.

• Queda prohibit menjar o beure a l’interior de la sala.

• Es pot anar als lavabos respectant-ne la capacitat màxima i la distància de seguretat.

• No es podrà assistir als espectacles si es presenten símptomes compatibles amb la Covid-19 (febre, tos, diarrea, vòmits, nàusees, malestar general, etc.).


Accés i sortida del teatre, inscripcions i controls:

• L’accés al Teatre del Casal es farà per la Plaça Montserrat Canals, utilitzant el vestíbul, amb dues portes i espais diferenciats d’entrada i sortida, i no permeables. Cal seguir i respectar les indicacions i la senyalística en tot moment. 

• L’accés als espectacles es farà sempre amb inscripció prèvia, prioritzant la venda en línia. Excepcionalment amb sistema d’inscripció manual. Amb sistema de preassignació o assignació en l’acomodament. 

• Els controls d’accés es realitzaran digitalment: escaneig mitjançant codi QR o sistema similar. Excepcionalment es pot realitzar amb entrada física. Amb sistema de preassignació o assignació en l’acomodament.

• S’indicarà el protocol d’entrada dels espectacles, que haurà de ser gradual i ordenat, mitjançant l’organització, les indicacions i senyals (itineraris), també s’anunciarà pel servei de megafonia.

• S’ha d’ocupar exclusivament la butaca assignada. Quedarà prohibit ocupar espais expressament senyalitzats com a inhàbils.

• S’indicarà el protocol de sortida dels espectacles, que haurà de ser gradual i ordenat, mitjançant l’organització, les indicacions i senyals (itineraris) i s’anunciarà pel servei de megafonia.


Mesures de l’equipament:

• Els espais de l’equipament estaran degudament senyalitzats i adequats amb material higiènic per a poder seguir i preservar les mesures de seguretat en tot moment.

• En tots els actes hi haurà un responsable que vetllarà perquè les mesures se segueixin, essent revisades abans de cada espectacle.

• L’equipament comptarà amb seients inhàbils per preservar la distància de seguretat entre les persones assistents. Segons format de l’espectacle serà amb distribució individual o en grups de contacte habitual.

Altres mesures i indicacions:

• L’equipament del Teatre del Casal serà desinfectat, abans de cada actuació.

• Cal respectar i seguir la senyalització de les mesures. Respectant les distàncies de seguretat. Així com seguir les recomanacions i indicacions dels membres de l’organització de cada acte o espectacle.

• Cal respectar les indicacions de la capacitat màxima de la sala d’exhibició i dels lavabos.

• Es realitzaran, abans i després de la representació, avisos que anunciïn i recordin les mesures i protocols, així com avisos que indiquin el procés de sortida esglaonada del públic de la sala d’exhibició.

• Els organitzadors, tècnics, actors, actrius, cantants, personal de sala hauran de seguir les mesures i protocols indicats anteriorment i els específics per a cada una dels seus àmbits laborals.

Sobre els drets d'imatge *
De conformitat amb allò que estableixen els articles 6.1 i 11.1 de la LOPD i a l’art. 2.2 de la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, de protecció civil del dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la mateixa imatge, omplint aquest formulari d’inscripció autoritzes expressament a l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí a captar, utilitzar i publicar la teva imatge, i a cedir-la a tercers amb finalitats informatives i no comercials.


Sobre les dades personals *
En virtut de la Llei 15/1999 de 13 de setembre, sobre la Protecció de Dades de caràcter personal, et fem coneixedor que les teves dades personals s’incorporaran en un fitxer responsabilitat de l’Ajuntament de l'Espluga de Francolí. La finalitat d'aquest fitxer és la gestió adequada de les inscripcions dels espectacles. En aquest sentit, vostè consent expressament la recollida i el tractament de les seves dades per a la finalitat esmentada. No es realitzaran cessions al marge de les obligades per llei. Pot exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició dirigint-se a l'Ajuntament de l'Espluga de Francolí, (Plaça de la Vila, 1 43440 de l'Espluga de Francolí) o enviar un correu electrònic a [email protected]

Sobre l'anul·lació de l'activitat *
L’organització es reserva el dret de fer canvis o suspendre l’activitat per motius aliens o bé per no arribar al mínim de participants. També es reserva el dret de variar les condicions de l’activitat per raons organitzatives i de seguretat i prevenció derivades de la pandèmia de la Covid-19.