Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Tasta la terra dels ibers

Esportius

  • Tasta la terra dels ibers
  • Tasta la terra dels ibers
  • Tasta la terra dels ibers

Ciutat: Sallent

Lloc: Mas de la Sala

Inici: dissabte 11 de maig 2024, 9:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Fusionem esport amb geologia, cultura i gastronomia al Cogulló i voltants!Dia de sortida amb BTT, a peu o vehicle propi que inclou... Llegir més

Fusionem esport amb geologia, cultura i gastronomia al Cogulló i voltants!

Dia de sortida amb BTT, a peu o vehicle propi que inclou el Centre de visitants del Geoparc, el poblat ibèric del Cogulló, la muntanya de sal del costat (runam salí) i un tast de productes de proximitat!


BTT elèctrica de lloguer o pròpia (amb els de Som Terra Som Salut):

A les 9:00 h inciarem la ruta guiada en grup des del Mas de la Sala fins al Centre de Visitants del Geoparc on pararem per a conèixer la geologia de l'indret i el seu origen; després amb bus o bici ascendirem fins a la muntanya de sal (el runam salí) i descendirem fins al Poblat Ibèric del Cogulló on coneixerem de la mà d'una arqueòloga les troballes que s'han descobert. Allí finalitzarem amb un tast de productes de proximitat d'embotits, formatges i vins de la terra organitzat per Slowturisme.

A peu (individual):

A les 9:15 h cal sortir des de l'aparcament del Centre de Visitants del Geoparc i pujar a peu fins al poblat ibèric del Cogulló (uns 40-45 minuts) per a realitzar la visita, posteriorment un autocar ens portarà fins a la muntanya de sal (el runam salí) i ens tornarà al poblat per a acabar amb un tast de productes de proximitat.

Amb vehicle propi (individual):

A les 9:30 h podreu accedir al Centre de Visitants del Geoparc, seguidament cal pujar fins al poblat ibèric del Cogulló amb el vostre vehicle (uns 15-20 minuts per pista) per a realitzar la visita, posteriorment un autocar ens portarà fins a la muntanya de sal (el runam salí) i ens tornarà al poblat per a acabar amb un tast de productes de proximitat.


Horari amb BTT elèctrica en grup: 9:00 h des del Mas de la Sala

Opció individual a peu: 9:15 h des de l'aparcement del Centre de Visitants del Geoparc

Opció individual amb vehicle propi: 9:30 h des del Centre de Visitants del Geoparc


Preus:

- Amb bici pròpia / a peu / vehicle propi: 15,00 €

- Amb el lloguer de bici elèctrica: 35,00 €