Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ABDI K.O. - TONI ALBÀ

Culturals, Teatre

  • ABDI K.O. - TONI ALBÀ
  • ABDI K.O. - TONI ALBÀ

Ciutat: Reus

Lloc: Orfeó Reusenc

De dissabte 20 de gener 2024, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
DISSABTE, 20 DE GENER a les 20:30hTONI ALBÀ presenta l'espectacle d'humor ABDI K.O.Un rodamón, arrossegant un carro amb totes les seves... Llegir més

DISSABTE, 20 DE GENER a les 20:30h

TONI ALBÀ presenta l'espectacle d'humor ABDI K.O.

Un rodamón, arrossegant un carro amb totes les seves possessions, s'asseu al banc on passa les hores. Viu mig d'amagat, fugit de la justícia. Com fan molts sense sostre, parla de la seva vida passada, dels seus temors, de les seves dèries, dels seus records, dels seus triomfs i dels seus fracassos. Parla de tot això amb la gent que passa pel seu costat... o que s'imagina que passa, ignorant-lo, invisible com és als ulls dels vianants. Ens explicarà, entre d'altres coses, que ell, fins no fa gaire, va ser un rei.

Aquest és el cinquè espectacle en el que el protagonista és el conegut Rei del Polònia de TV3. L'han precedit AUDIÈNCIA I-REAL, ELS BUFONS DEL REGNE, PROTOCOL PER A CAMALEONS i LA FAMÍLIA IRREAL (coproducció de DAGOLL-DAGOM i MINORIA ABSOLUTA). En aquest espectacle veurem un repàs sarcàstic i paròdic de la vida d'aquest peculiar personatge que ha protagonitzat la societat i la política d'Espanya durant més de quaranta anys.

EQUIP ARTÍSTIC I TÈCNIC

Autor, actor i director Toni Albà

Música i Producció Musical Antònio Santoyo

Disseny de Maquillatge Anna Moixí i Assumpta Solé

Maquillatge Moichido Watashi

Perruca Damaret

Vestuari Tinoa Blayon

Utilleria Watashi Tachi i Tinoa Blayon

Il·luminació Antònio Santoyo i Watashi Tachi

So Albert Vadell i Watashi Tachi

Fotografies David Ruano

Disseny Gràfic Viruta's Taller Creatiu

Disseny Xarxes Socials Ainhoa Giral

Administració i Producció Toni Albà S.L.

Contractació i Comunicació Montsant Ciurana