Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ACORAR Toni Gomila

Teatre

  • ACORAR  Toni Gomila
  • ACORAR  Toni Gomila
  • ACORAR  Toni Gomila

Ciutat: Lladó

Lloc: TEATRE SINDICAT Plaça major s/n, 17745 Lladó. + info 972565101

Inici: dissabte 23 d’octubre 2021, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 23 d’oct.
19:30 h
Finalitzat
Un dels monòlegs més aplaudits i premiats dels últims anys, una autèntica fita teatral !ACORAR  és un dels fenòmens teatrals més rellevants... Llegir més

Un dels monòlegs més aplaudits i premiats dels últims anys, una autèntica fita teatral !


ACORAR  és un dels fenòmens teatrals més rellevants dels darrers anys en el panorama teatral del territori de parla catalana. D’una mallorquinitat antropològica i partint de la metàfora de la sobrassada blanca, Gomila fa un retrat exhaustiu d’un món que s’acaba, el de la pagesia mallorquina. Amb l’excusa de la matança del porc ens parla de tot, fent servir el lirisme, la ironia i la reflexió del pas del temps. Aconsegueix convertir allò particular en quelcom universal, i tot farcit d’una riquesa de llenguatge que no ens deixa indiferents. Acorar és un dels clàssics del Festival Temporada Alta. Algú encara no l’ha vist?

Autor: Toni Gomila

Direcció: Rafel Duran

Intèrpret: Toni Gomila