Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

AGUA - espectacle

Familiar, Teatre

  • AGUA - espectacle
  • AGUA - espectacle
  • AGUA - espectacle

Ciutat: Montmeló

Lloc: Sala Polivalent de Montmeló

De diumenge 1 d’octubre 2023, 17:00 h a 18:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 1 d’oct.
17:00 h
Finalitzat
AGUA és un espectacle màgic que fusiona circ, teatre gestual, titelles i música. Ens endinsem en la història de dos personatges egoistes,... Llegir més

AGUA és un espectacle màgic que fusiona circ, teatre gestual, titelles i música. Ens endinsem en la història de dos personatges egoistes, La Flores i El Sebas, les vides dels quals es veuen submergides en una rutina consumista i desinteressada pel medi ambient. No obstant això, un enigmàtic viatge a un món submarí desencadenarà una sèrie d'esdeveniments que transformaran les seves vides. A mesura que exploren les profunditats marines, n'admiren la sorprenent bellesa que els envolta però també descobriran secrets obscurs relacionats amb l'explotació de recursos marins. Aquest viatge es converteix en un repte on la màgia es combina amb la reflexió sobre la importància de protegir el nostre preuat oceà.