Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

AL SUD DEL PARAL.LEL

Culturals, Teatre

  • AL SUD DEL PARAL.LEL

Ciutat: Calella

Lloc: Carrer de l'Església, 91, 08370 Calella

De dissabte 8 de febrer 2020, 21:30 h a 22:40 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 8 de febr.
21:30 h
Finalitzat
Cicle CulturalDissabte 8, 21.30 h           Comèdia Musical / Català         AL SUD DEL PARAL.LEL                               ... Llegir més

Cicle Cultural
Dissabte 8, 21.30 h          
Comèdia Musical / Català      
  

AL SUD DEL PARAL.LEL                                                                           Preu: 10 € 

 
Cançons Dagoll Dagom

Amb Carlos Gramaje i Queralt Albinyana
Carlos Gramaje ha de preparar un concert de la seva trajectòria per Dagoll Dagom al Palau Sant Jordi de Barcelona amb una fan esbojarrada a la qual el Carlos li va prometre fa 20 anys que treballarien junts. Les coses es compliquen quan la noia es troba amb un Carlos molt més complex del que s'imaginava. Al llarg de la comèdia es van produint situacions delirants, barrejades de converses amb diverses personalitats (Mònica Terribas, J. Lluís Bozzo, A. Rosa Cisquella...) i amb els que el Carlos i els seus personatges aniran mantenint el pols per a la preparació del concert. AL SUD DEL PARAL·LEL és una Comèdia Musical basada en la trajectòria de Carlos Gramaje, un dels actors més representatius de la història del Teatre musical a Catalunya per la seva trajectòria amb Dagoll Dagom.