Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ALÍCIA REY

Concerts, Culturals, Música

  • ALÍCIA REY

Ciutat: Terrassa

Lloc: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De diumenge 12 de maig 2024, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 12 de maig
20:00 h
Finalitzat
Cantant i compositora catalana. Ha format part del grup de música Sense Sal, on durant 11 anys han actuat per tot Catalunya i editat... Llegir més

Cantant i compositora catalana. Ha format part del grup de música Sense Sal, on durant 11 anys han actuat per tot Catalunya i editat 4 discs. Ara presenta el seu nou projecte artístic, ‘Alícia Rey’, de cançons pop amb sonoritat íntima i indie.

Alícia Rey presenta al maig de 2022 el seu primer disc com a compositora, intèrpret i coproductora, ‘Liminal’, dins un moment de canvi personal i musical després que Sense Sal anuncïi la seva retirada dels escenaris. ‘Liminal’ ve de la paraula llatina ‘limen’, que significa ‘límit’. Estar a un espai liminal significa estar al precipici d’un gran canvi, on el pots tocar amb les puntes dels dits, on no pot existir la por i alhora t’aterra que res no sigui com abans.

El single ‘Feia temps’ va ser l’encarregat d’obrir aquest nou projecte. De sonoritat pop-rock amb aire dels principis dels 2000, entre Avril Lavigne i Clairo. La producció juga amb sons Lo-Fi combinats amb una sonoritat retro que conforma la identitat musical d’Alícia Rey.

Jugant amb composicions pop amb diferents produccions per cada tema en català i en anglès, Rey canta al canvi, a la diferència i a l’amor en les seves formes.

Anteriorment, Alícia Rey havia presentat els singles Tornar (maig de 2020), Fer Camí (febrer de 2021, amb la campanya ‘Fem Camí’ d’Ametller Origen) i l’EP de nadales indies ‘Nadales de sofà’ (desembre 2021). Ha treballat com a compositora, intèrpret i coproductora de les cançons i n’ha creat la identitat visual.

Els formats amb els que presenta el seu disc són amb banda (8 músics) o acústic (amb coristes i violinista).