Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Documental i debat: AMB ULLS DE DONA

Altres

  • Documental i debat: AMB ULLS DE DONA

Ciutat: Montornès del Vallès

Lloc: Espai Cultural Montbarri

De divendres 19 de novembre 2021, 18:00 h a 18:35 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Projecció del documental i debat posterior AMB ULLS DE DONA"Amb ulls de dona" és un documental de 35 minuts editat per l'Ajuntament... Llegir més

Projecció del documental i debat posterior AMB ULLS DE DONA

"Amb ulls de dona" és un documental de 35 minuts editat per l'Ajuntament i realitzat per Sabem.com l'any 2018 amb el testimoni d'onze dones de Montornès que parlen sobre els jocs i les joguines de la infantesa, l’escola, els temps del franquisme, l’educació sexual, els estudis, la feina de la llar, l’esport, el sortir de casa i tornar a casa, l’assetjament i la violència, la promiscuïtat, la parella i el matrimoni, la maternitat, etc. Resulta un vídeo que contribueix a fer visible el pes del masclisme i l’evolució del feminisme a nivell local.

Aquesta activitat forma part del programa d'activitats de commemoració del Dia Internacional contra la violència envers les dones 2021, que lidera el departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Montornès del Vallès.