Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

El Amor Brujo

Concerts, Música

  • El Amor Brujo
  • El Amor Brujo
  • El Amor Brujo

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera

Inici: divendres 19 de novembre 2021, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 19 de nov.
19:30 h
Finalitzat
El amor brujo GIOrquestra i Mariola Membrives Amb la magnificència de la GIOrquestra, la passió vibrant de la cantaora Mariola Membrives... Llegir més

El amor brujo

GIOrquestra i Mariola Membrives

Amb la magnificència de la GIOrquestra, la passió vibrant de la cantaora Mariola Membrives i el detallisme sonor de la pianista Marta Puig, Francesc Prat ens conduirà per un viatge a l’Espanya de principis del segle XIX. En una primera part del repertori, dedicat a Federico García-Lorca, Membrives projectarà la seva veu sobre Canciones españolas antiguas, acompanyada de Puig, qui també ens brindarà amb l’oportunitat de descobrir un Manuel de Falla diferent amb el Concierto para clave y cinco instrumentos, en versió piano. Una obra que resulta conceptualment i estèticament diferent de les seves altres obres, però que mostra una faceta desconeguda i interessant del compositor. I, per acabar, un gran clàssic: El amor brujo, en la versió de 1915, una delícia pels amants de l’excel·lència orquestral.

Programa

F.G. Lorca: Canciones españolas antiguas

Romance de Pascual de los Pelegrinitos

Nana de Sevilla

Las morillas de Jaén

Café de Chinitas

Anda Jaleo

M. de Falla: Concierto para clave y cinco instrumentos (versió piano)

 El amor brujo (versió 1915)

Direcció: Francesc Prat

Orquestra: GIOrquestra

Intèrprets: Mariola Membrives (cantaora) i Marta Puig (piano)

Durada: 90 minuts

Entrades: General: 8 € / Reduïda: 5€