Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

André Rieu ¿Bailamos?

Cine

  • André Rieu ¿Bailamos?

Ciutat: Sitges

Lloc: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

De dissabte 28 de setembre 2019, 19:30 h a 23:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Els concerts anuals de Maastricht a la ciutat natal d’André Rieu atrauen a fans de tots els racons del món. La plaça medieval de... Llegir més

Els concerts anuals de Maastricht a la ciutat natal d’André Rieu atrauen a fans de tots els racons del món. La plaça medieval de la ciutat es transforma en un escenari espectacular per a concerts inoblidables amb humor, diversió i emoció per a totes les edats i, per descomptat, magnífica música. Aquest any, André Rieu us convida a posar-vos les sabates de ball per al seu espectacular concert de la ciutat natal del 2019 a Maastricht: “Ballem?”

Es pot valorar la nit fora amb André Rieu: el majestuós vals ha estat una inspiració per a André al llarg de la seva carrera que el seu tres-quatre ritme s’ha convertit, en molts aspectes, en el ritme de la seva vida. I aquest any, el mestre donarà vida al vals en una vetllada inoblidable de música i dansa.

Les nits d’estiu estan fetes per ballar i aquesta és una festa que no us voleu perdre! Prepareu-vos per deixar-vos endur per aquesta màgica celebració de la dansa a la gran pantalla amb la comoditat del vostre cinema local.

Uniu-vos a André Rieu, la seva Orquestra Johann Strauss, sopranos de classe mundial, The Platin Tenors i convidats especials per a una experiència de cinema màgic. El públic serà atès al contingut de darrere de les escenes i una entrevista exclusiva amb André i, com sempre, algunes delicioses sorpreses. Ballem?