Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

André Rieu ¿Bailamos?

Cinema

  • André Rieu ¿Bailamos?

City: Sitges

Place: C. Francesc Gumà, 6-14. SITGES

From Saturday 28 September 2019, 19:30 h to 23:00 h

See description of the event
Els concerts anuals de Maastricht a la ciutat natal d’André Rieu atrauen a fans de tots els racons del món. La plaça medieval de... Read more

Els concerts anuals de Maastricht a la ciutat natal d’André Rieu atrauen a fans de tots els racons del món. La plaça medieval de la ciutat es transforma en un escenari espectacular per a concerts inoblidables amb humor, diversió i emoció per a totes les edats i, per descomptat, magnífica música. Aquest any, André Rieu us convida a posar-vos les sabates de ball per al seu espectacular concert de la ciutat natal del 2019 a Maastricht: “Ballem?”

Es pot valorar la nit fora amb André Rieu: el majestuós vals ha estat una inspiració per a André al llarg de la seva carrera que el seu tres-quatre ritme s’ha convertit, en molts aspectes, en el ritme de la seva vida. I aquest any, el mestre donarà vida al vals en una vetllada inoblidable de música i dansa.

Les nits d’estiu estan fetes per ballar i aquesta és una festa que no us voleu perdre! Prepareu-vos per deixar-vos endur per aquesta màgica celebració de la dansa a la gran pantalla amb la comoditat del vostre cinema local.

Uniu-vos a André Rieu, la seva Orquestra Johann Strauss, sopranos de classe mundial, The Platin Tenors i convidats especials per a una experiència de cinema màgic. El públic serà atès al contingut de darrere de les escenes i una entrevista exclusiva amb André i, com sempre, algunes delicioses sorpreses. Ballem?