Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Anna Roig Festival Nec

Concerts, Música

  • Anna Roig     Festival Nec

Ciutat: Calella

Lloc: Far de Calella

De divendres 7 de juliol 2023, 22:00 h a 23:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dv. 7 de jul.
22:00 h
Finalitzat
Aportar Bellesa al Mon Després seu últim disc com a Anna Roig i L'ombre de ton chien ens va presentar l'èxit gran format "La tendresse.... Llegir més

Aportar Bellesa al Mon

Després seu últim disc com a Anna Roig i L'ombre de ton chien ens va presentar l'èxit gran format "La tendresse. Hommage aux belles chansons" amb Àlex Cassanyes Big Band Project. I ara, l'artista torna als escenaris però amb nou disc sota el braç i ben ple de cançons pròpies, mostrant-nos el seu costat més personal i reflexiu. I ho farà rodejada de 6 músics amb una sensibilitat extrema que faran que sigui una experiencia inolvidable.

"Aportar bellesa al món", així és com es dirà aquest disc com a clara declaració d'intencions, ja que aquest és l'objectiu que la cantautora s'ha proposat dur a terme a través de la música i la poesia de les seves cançons. I, qui diu bellesa, diu bondat, veritat, empatia, harmonia... En definitiva, compartir allò que dona sentit a la vida i fa que aquest món sigui una mica més bonic.