Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ANTONI TOLMOS - ENERGY

Música

  • ANTONI TOLMOS - ENERGY

Ciutat: Agramunt

Lloc: Casal Agramuntí

Inici: diumenge 18 d’octubre 2020, 12:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Antoni Tolmos presenta el seu desè treball discogràfic Energy, enregistrat als estudis Oficcina Sonora de Florència, a Itàlia. Manté... Llegir més

Antoni Tolmos presenta el seu desè treball discogràfic Energy, enregistrat als estudis Oficcina Sonora de Florència, a Itàlia. Manté la línia intimista del seu anterior disc The new age piano album, enregistrat a Londres, amb sons que cerquen la reflexió i la connexió emocional.

En els seus 20 anys de carrera discogràfica i amb 12 treballs editats com a pianista i compositor, ha mostrat diferents vessants estilístiques que han caminat per colors clàssics, jazzístics i de noves músiques sense perdre mai el seu segell personal.

Com és habitual, Antoni Tolmos presenta el seu treball en format de concert. Un espectacle amb piano de cua i una il·luminació tènue que atrapa l'espectador.