Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

ARTURO GAYA - BONAIRE 12

Música

  • ARTURO GAYA - BONAIRE 12
  • ARTURO GAYA - BONAIRE 12

Ciutat: Reus

Lloc: Carrer de Sant Llorenç, 14

Inici: dissabte 30 d’abril 2022, 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 30 d’abr.
20:00 h
Finalitzat
Arturo Gaya es confirma com una de les veus amb més paraula de la cançó en català. El seu disc ‘Bonaire 12’ reflecteix tot el seu univers... Llegir més

Arturo Gaya es confirma com una de les veus amb més paraula de la cançó en català. El seu disc ‘Bonaire 12’ reflecteix tot el seu univers creatiu, combinant composicions pròpies amb la musicació de poemes. Un concert on la veu i la paraula se situen en un pla primeríssim. Una reflexió i una proposta per una altra forma de viure, recuperant l’essencialitat, la no pressa o el pensament lliure.

Sempre acompanyat de músics excel·lents, Gaya es reinventa com a cantautor, després de 44 anys d’escenaris, 2500 concerts, 22 treballs discogràfics i el Premi Nacional de Cultura atorgat a Quico el Célio, el Noi i el Mut de Ferreries.