Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Barbes de balena

Culturals, Teatre

  • Barbes de balena
  • Barbes de balena
  • Barbes de balena

Ciutat: Sant Boi de Llobregat

Lloc: Can Massallera

Inici: diumenge 27 de febrer 2022, 19:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 27 de febr.
19:00 h
Finalitzat
BARBES DE BALENA (o de què estan fetes les cotilles)Barbes de balena fa un recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera... Llegir més

BARBES DE BALENA (o de què estan fetes les cotilles)

Barbes de balena fa un recorregut per la vida de la doctora Dolors Aleu i Riera (1857-1913), la primera dona llicenciada en medicina a Catalunya i a l’estat espanyol. La seva va ser una carrera plena d’obstacles, que va anar superant, per exercir una professió aleshores vetada a les dones. A partir de la seva figura, fem memòria de les nostres àvies, besàvies…, i reflexionem sobre les dones d’avui en dia, sobre nosaltres.

Elles portaven cotilla, i nosaltres?

Ens hem tret realment les cotilles reals i figurades que ens constrenyen?

Durada: 70min.

QUÈ N’HA DIT LA CRÍTICA?

“Barbes de balena és una delicada peça d’orfebreria, un petit gran mosaic multidisciplinari.” Oriol Osan ( Núvol.com)

“Espectacles com Barbes de balena són els que m’enganxen al teatre, els que em fan realment feliç. Muntatges fets amb amor i compromís, amb bellesa i missatge, amb veritat i empenta. Petites joies que apareixen, com no pot ser d’altra manera, amb comptagotes. No us la perdeu.” Gema Moraleda (Somnis de teatre)

“L’obra transcorre amb molt ritme. No podia ser d’una altra manera, farcida com està de cançons divertides i punyents, ben ballades, ben cantades i ben interpretades per un repartiment fantàstic.” Toni Polo (Recomana.cat)

“Anna Maria Ricart ha fugit de l’alliçonament i ha escrit un text dramàtic rodó.” Teresa Ferré (Recomana.cat)

Fitxa artística:

Dramatúrgia: Anna Maria Ricart / Direcció: Mònica Bofill / Composició musical: Ariadna Cabiró / Coreografia: Anna Romaní

Intèrprets: Núria Cuyàs, Cinta Moreno, Anna Romaní i Ariadna Cabiró

Escenografia i vestuari: Maria Albadalejo / Fotografia promocional: Núria Gámiz / Il·luminació: Laura Clos “Closca”

Producció: Marina Marcos / Tècnic: Damià Duran

Agraïments: Institut del Teatre, Xamfrà, EMMCA, Can Ponsic, Lipi Hernández, Bàrbara Raubert, Loles Cuyàs, Joan Cuyàs, Derry Oates, Jorge Mur, Sheila Garcia, Marina Marcos, Laura López… i sobretot a les nostres mares, àvies, besàvies…

Una producció d’El Maldà

Preus entrades: General: 13€ / Reduïda: 8€ / Menors de 16 anys: 5€

L’entrada reduïda s’haurà d’acreditar amb el carnet corresponent: estudiant, més gran de 65 anys, xarxa de biblioteques, carnet SB Jove i carnet de la gent gran de Sant Boi.