Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Body Balance - Dia Mundial Activitat Física

Esportius

  • Body Balance - Dia Mundial Activitat Física

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Parc de les Morisques

De diumenge 10 d’abril 2022, 12:15 h a 13:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 10 d’abr.
12:15 h
Finalitzat
Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, a més del tradicional Passeig sobre Rodes, s'ofereix... Llegir més

Amb motiu del Dia Mundial de la Salut i del Dia Mundial de l'Activitat Física, a més del tradicional Passeig sobre Rodes, s'ofereix una sessió de Body Balance de 12:15 a 13:15 

També s'oferirà tastets de marxa nòrdica de 10 a 12, una sessió de Zumba d’11 a 12 i un esmorzar saludable a base de fruita i fruits secs per a totes les persones participants.

Hi col·laboren: Club Ciclista Sant Quirze, Club de Marxa Nòrdica de Sant Quirze, Nordicwalks, Inacua, Diputació de Barcelona i les següents fruiteries:

Cal Fruiter

Cal Fruitós

Fruites El Mas Cala Sita

Fruteria Paco

Prevenció de la Covid-19:

 - Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

 - L'ús de la mascareta és recomanable fins començar l’activitat esportiva i en acabar la mateixa.