Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru

Teatre

  • BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru
  • BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru
  • BOJOS PER LA PASTA - 49è Concurs de teatre Premi Pedracastell 2023 - El Centru

Ciutat: Canet de Mar

Lloc: TMC - Sala Centru

De dissabte 28 de gener 2023, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 28 de gen.
18:00 h
Finalitzat
Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? De segur que sí... Un matrimoni d’esquerres,... Llegir més

Us heu preguntat mai si els diners fan la felicitat? O si tenir diners fa canviar les persones? De segur que sí...

Un matrimoni d’esquerres, d’edat i classe mitjana, veu trastocada la seva tranquil·la i equilibrada vida per l’aparició sobtada, inexplicable i absurda de diners a casa seva. A partir d’aquest fet anecdòtic, que juga amb els límits de la realitat i la ficció, la relació entre la mateixa parella i amb la resta de personatges, la seva dona de fer feines i un veí del tot inusual, s’anirà embolicant d’allò més, produint un seguit d’escenes delirants.

Sempre en clau de comèdia, el text del dramaturg francès Sébastien Thiéry, amb la ironia i el sarcasme punyent que el caracteritza, ens ofereix la seva particular visió de l’absurditat humana, i ens porta a reflexionar sobre el tema dels diners i el paper “protagonista” que tenen en la nostra societat actual on tot es pot comprar, constatant com la cobdícia i el materialisme han guanyat la partida a l’humanisme.