Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Búfals

Culturals, Teatre

  • Búfals
  • Búfals
  • Búfals

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De diumenge 20 de febrer 2022, 18:30 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
dg. 20 de febr.
18:30 h
Finalitzat
"Búfals", de Pau Miró, és la proposta jove i contemporània de la Mostra TASQBúfals és un text del dramaturg Pau Miró estrenat al Temporada... Llegir més

"Búfals", de Pau Miró, és la proposta jove i contemporània de la Mostra TASQ


Búfals és un text del dramaturg Pau Miró estrenat al Temporada Alta el 2008. Juntament amb Lleons i Girafes (Premi de la Crítica Teatral de Barcelona al Millor text teatral 2009) formen una trilogia que aborda. des de perspectives diferents. els vincles familiars, els desequilibris i l'agressivitat que genera el creixement en les grans ciutats.

CiaCinc és una companyia emergent de Granollers, creada per cinc joves actors i actrius graduats al CFGS en tècniques d'actuació teatral a Arsènic, Espai de Creació, amb la inquietud de seguir creant i amb ganes d'introduir-se en l'escena cultural.

Portem la proposta més jove i contemporània de la Mostra TASQ.

  • Cinc germans viuen i treballen en una bugaderia de barri. Un dia el germà petit, en Max, desapareix. 
    La família intenta refer-se de la pèrdua, però no els és fàcil. Els germans intenten gestionar-ho tot sols, sense el suport dels pares. El dolor, la ràbia, els silencis, les paraules no dites, les sospites del que li va passar a en Max fan insostenible la situació.

Espectacle recomanat a partir de 13 anys.