Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CABARET JOVE'21

Culturals

  • CABARET JOVE'21
  • CABARET JOVE'21
  • CABARET JOVE'21

Ciutat: Arenys de Munt

Lloc: Sala Corrioles del Centre

Inici: dissabte 12 de juny 2021, 18:00 h Diverses sessions

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 de juny
18:00 h
Finalitzat
dg. 13 de juny
12:00 h
Finalitzat
Has pensat mai quina és la teva zona de confort? Com t'hi sents quan hi ets dins? Quina forma té? Quina olor? I si, per un dia, decideixes... Llegir més

Has pensat mai quina és la teva zona de confort? Com t'hi sents quan hi ets dins? Quina forma té? Quina olor? I si, per un dia, decideixes sortir-ne? Un viatge sobre la lluita per a encarar nous reptes, descobrir què ens fa diferents i les emocions que pot provocar un canvi tan significant; la gravetat i el desequilibri que es genera en el procés de sortir de la bombolla.


El grup de joves de l'escola de circ Encirca't ha preparat un espectacle molt especial, en què combinaran algunes de les tècniques que més dominen (la tela, l'acrobàcia, la dansa i el mini-tramp) amb una història poètica, de creació pròpia, que investiga dins seu i parla sobre com ens enfrontem dia rere dia al món que ens envolta.


Artistes

Berta Roca

Bet Corominas

Laia Conesa

Linette Alonso

Míriam Gaeta

Pau Vidal

Espai sonor a càrrec d'Aniol Petit