Esdeveniment finalitzat

CALMA!

Culturals, Teatre

  • CALMA!
  • CALMA!
  • CALMA!

Ciutat: Montmeló

Lloc: Carrer Folch i Torras, 2 , 08160 Montmeló

De dissabte 23 març 2019, 20:00 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Un solo de Guillem Albà. Tretze anys després de la creació de la seva companyia, GUILLEM ALBÀ s'enfronta de nou al solo teatral,... Llegir més

Un solo de Guillem Albà.

Tretze anys després de la creació de la seva companyia, GUILLEM ALBÀ s'enfronta de nou al solo teatral, en un show on el contacte amb el públic és constant. 

CALMA! és el sisè espectacle de creació de GUILLEM ALBÀ. Un artefacte teatral construït a partir de múltiples llenguatges escènics -clown, titelles, ombres, gest, música…- per explicar sense paraules un fet tan complex i a la vegada tan quotidià com és la pressa. Aquest "corre tothora" en què viu instal·lada la nostra societat. 

CALMA! porta l'espectador a viure una experiència per moments còmica, per moments poètica, que qüestiona el nostre dia a dia i el viatge vital que fa cadascú de nosaltres. Vivim com realment volem viure? Fem realment allò que volem fer? En definitiva... som qui volem ser? 

CALMA! és GUILLEM ALBÀ en estat pur. Clown salvatge, poètica visual, i un missatge optimista i vital que esdevé, finalment, catàrtic.