Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Caminada Solidària Escola Camins

Caminada, Esportius, Familiar

  • Caminada Solidària Escola Camins

Ciutat: Franqueses del Vallès, Les

Lloc: Escola Camins, Carrer Rafael Alberti, 4

De dissabte 4 de maig 2019, 16:30 h a 21:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 4 de maig
16:30 h
Finalitzat
Els infants de 5è de l'Escola Camins amb la col·laboració de l'AMPA, organitzen enguany la novena edició de la Caminada solidària.... Llegir més

Els infants de 5è de l'Escola Camins amb la col·laboració de l'AMPA, organitzen enguany la novena edició de la Caminada solidària. La recaptació de la Caminada es destina a projectes solidaris.

El preu inclou aigua, fruita, un entrepà de botifarra i beguda.

Els i les participants obtindran de regal un GOT EXCLUSIU de la Caminada.

Amb el número de la inscripció podran participar en el SORTEIG DE MÉS DE 50 OBSEQUIS, que han estat donats per particulars i empreses col·laboradores de la Caminada Solidària.

Els tiquets es poden comprar ONLINE o el mateix dia de la caminada al punt de sortida.

Us recomanem estar una estoneta abans per passar pel "checkpoint" a recollir els tiquets, no oblideu el resguard de la compra!!

Inscripcions limitades a 400 participants. 

La Caminada contempla dos recorreguts degudament senyalitzats, un de 5km i un altre de 10km. Entorn de Milpins i Marata.

Els infants hauran d´anar acompanyats d´un adult.

Els i les participants tenen dret de gaudir-ne i el deure de mantenir els camins i l´entorn natural en bon estat de conservació, i alhora respectar les propietats, atendre a la senyalització i les indicacions que es pugui donar per part del personal organitzador.

Preu d'inscripció 6€