Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

CAMPAMENT DELS REIS MAGS D'ORIENT

Altres, Familiar

  • CAMPAMENT DELS REIS MAGS D'ORIENT

Ciutat: Pallejà

Lloc: Sala Pal·làdius

De dilluns 3 de gener 2022, 17:30 h a dimarts 4 de gener 2022, 20:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
Benvinguts i benvingudes al campament dels Reis Mags d'Orient de Pallejà. Els dies 3 i 4 de gener, a la Sala Pal•làdius, de les 17.30... Llegir més
Benvinguts i benvingudes al campament dels Reis Mags d'Orient de Pallejà.

Els dies 3 i 4 de gener, a la Sala Pal•làdius, de les 17.30 a les 20.30 hores podreu visitar aquest campament que us endinsarà en un món màgic. Allà podreu donar la carta als carters reials, lliurar el xumet i veure com preparem la rebuda de ses majestats els reis Melcior, Gaspar i Baltasar. També coneixereu la sàvia Mallerenga encarregada de que tot funcioni correctament. Aneu passant pels diferents ambients i visiteu els diferents espais de somni.

Per poder entrar haureu de disposar d'una entrada gratuïta de grup bombolla familiar o unitat de convivència empadronada a Pallejà (màxim 6 persones). Si teniu entrada i finalment no podeu venir, allibereu-la per donar cabuda a més gent. Ho podeu fer de forma autònoma i fàcil aquí: https://www.entrapolis.com/blog/como-cancelar-entrada-a-un-evento-gratuito/

Les dades facilitades a través d'aquest formulari no es faran servir per a altres finalitats que no siguin les estrictament necessàries per a l’organització de l’esdeveniment i per fer el seguiment i informar en cas que es detecti un cas positiu per COVID-19.

Es requerirà, en tot moment, l’ús de mascareta.

A l'entrada és podrà demanar el DNI o document acreditatiu d'estar empadronat a Pallejà.

Us esperem al campament.