Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Campionat de Pàdel Masculí de Can Carallleu

Esportius

  • Campionat de Pàdel Masculí de Can Carallleu

Ciutat: Barcelona

Lloc: Claror Can Caralleu

De dissabte 26 de novembre 2022, 15:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 26 de nov.
15:00 h
Finalitzat
El dissabte 26 de novembre organitzem a Can Caralleu un Campionat de pàdel en categoria masculina que ens servirà de cloenda de la... Llegir més

El dissabte 26 de novembre organitzem a Can Caralleu un Campionat de pàdel en categoria masculina que ens servirà de cloenda de la quinzena temàtica dedicada a la salut masculina. I és que el 19 de novembre, és el Dia Internacional de l'Home i volem aprofitar l'ocasió per sensibilitzar sobre la importància que els homes visitin periòdicament l'uròleg. Ho farem amb molts consells i de la mà de la Societat Catalana d'Urologia.


El Campionat masculí es jugarà de 15 a 20 hores i suposa una lligueta de tots contra tots, semifinals i finals, en diferents nivells (2º i 3º categoria).


Preu per abonats: 18€ / Preu no abonats: 28€


UN ESDEVENIMENT SOLIDARI

El Campionat de pàdel masculí serà solidari en favor d'un dels moviments internacionals que més treballen per a la promoció de la salut masculina, el Movember i el símbol d'aquest moviment és el bigoti. Així és com homes i dones se sumen a la causa, la visibilitzen i recauden fons per a la investigació del càncer de pròstata i de testicle així com els transtorns de salut mental i el suïcidi.