Carme Canela & Jurandir Da Silva

Música

  • Carme Canela & Jurandir Da Silva
  • Carme Canela & Jurandir Da Silva

Ciutat: Sant Feliu de Llobregat

Lloc: Ateneu Santfeliuenc (Vidal i Ribas 25)

De divendres 25 d’octubre 2024, 20:30 h a 21:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
A "Celebrating "La Fusa", Carme Canela i Jurandir Dã Silva revisiten el llegendari disc: "Vinicius de Moraes a La Fusa amb Maria Creuza... Llegir més

A "Celebrating "La Fusa", Carme Canela i Jurandir Dã Silva revisiten el llegendari disc: "Vinicius de Moraes a La Fusa amb Maria Creuza i Toquinho", enregistrat a Buenos Aires l'any 1970.

En aquest projecte, Carme Canela i Jurandir Dã Silva, ens presenten una nova mirada sobre aquesta obra que va obrir la porta de la música brasilera a tot el món. Dins del repertori podem escoltar les famoses cançons que s'inclouen al disc, com ara: "Lamento No Morro", "Samba Em Preludio", "Eu Sei Que Vou Te Amar" i "Garota de Ipanema" entre d'altres.

Amb arranjaments oberts al folklore brasiler com poden ser els ritmes afrobrasilers Ijexá o l'entorn sonor de la tradicional Samba de Roda i amb la influència del jazz, Carme i Jurandir fugen del que é s previsible. Amb tot aixaixò, i des del mé s profund respecte cap a aquesta obra, ac onsegueixen preservar la naturalitat musical i tota l'emocil'emoció del disc.


Carme Canela: veu

Jurandir Da Silva: guitarra