Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

TEATRE: CAROLA

Teatre

  • TEATRE: CAROLA

Ciutat: Sant Quirze del Vallès

Lloc: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De dissabte 13 de març 2021, 18:00 h a 20:00 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 13 de març
18:00 h
Finalitzat
CAROLA és una adaptació de l´obra Feliçment, jo sóc una dona, un dels textos més sincers, directes i claus sobre feminisme de la Maria... Llegir més

CAROLA és una adaptació de l´obra Feliçment, jo sóc una dona, un dels textos més sincers, directes i claus sobre feminisme de la Maria Aurèlia Capmany. És un retrat magnífic de la societat catalana del segle XX, un homenatge a l’escriptora Maria Aurèlia Capmany en el centenari del seu naixement, i un homenatge a totes aquelles dones que van haver de lluitar per la llibertat i la igualtat de gènere davant d’una societat masclista.Són textos sincers, autèntics, directes, sense embuts, on hi reflecteix la hipocresia de la societat i les seves absurdes normes socials.

CAROLA és una dona de mitjana edat que decideix escriure amb la màxima sinceritat els records que guarda del seu periple vital. La lluita per intentar assolir la seguretat econòmica, i en últim terme la llibertat, sense l’ajuda dels homes. La trajectòria vital del nostre personatge és la d’una dona que lluita per la igualtat en una Catalunya convulsa.

Equip Artístic

Adaptació: Anna Güell, Lourdes Barba i Manel Dueso

Direcció: Francesca Piñón

Repartiment: Anna Güell


Preu de l'entrada:
2 €

Organitza: Ajuntament de Sant Quirze del Vallès, amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.


Prevenció de la Covid-19:

- Es complirà en tot moment amb la normativa prevista i les directrius de les autoritats per tal de garantir la seguretat del públic i la distància de seguretat.

- L'ús de la mascareta serà obligatori.

- Hi haurà gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte.

- ECatalunya.s recomana portar l'entrada al mòbil.