Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

Cartas Mojadas -CICLE CINEMA EUROPEU

Cine

  • Cartas Mojadas -CICLE CINEMA EUROPEU

Ciutat: Gavà

Lloc: Passeig de Joan Maragall, 11

Inici: dissabte 8 de maig 2021, 19:30 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 8 de maig
19:30 h
Finalitzat
Projecció amb col·loqui final amb la directora Paula Palacios.Milers de persones han creuat la Mediterrània aquests anys intentant... Llegir més

Projecció amb col·loqui final amb la directora Paula Palacios.

Milers de persones han creuat la Mediterrània aquests anys intentant arribar a Europa. “Cartes mullades” compte, a través d’una veu misteriosa des del fons de la mar, l’epopeia més tràgica de la nostra història contemporània. Seguint cartes escrites, de mares a fills, la veu acompanya el vaixell de l’ONG Open Arms, en la seva missió més dramàtica, lluitant per salvar 550 persones del naufragi. Oblidant-nos que es tracta d’una història real, la situació empitjora quan la pel·lícula ens porta a bord d’un vaixell de guardacostes libi i ens trasllada a un dels llocs més perillosos del món a Líbia, on es maltracta i esclavitza éssers humans.